Blogs

Blogs

De magie van de herfst Rocks! 

2 oktober, 2023|

Het seizoen van vallende bladeren en warme tinten is aangebroken, en dat betekent dat het tijd is om je haarroutine aan te passen. Bladeren trekken zich terug en laden zich op voor de lente. Voor je haar betekent dit dat je extra liefdevol mag zijn met verzorgende producten uit onze Organic Hairspa lijn 🍂

Stralend haar, zelfs op vakantie: haarverzorgingstips voor een stralende zomer 

26 juni, 2023|

De zomervakantie is in zicht. Dat betekent dat het tijd is om te ontspannen, te genieten van de zon en nieuwe avonturen te beleven. Maar hoe zorg je ervoor dat je haar er stralend uitziet, zelfs tijdens je vakantie? In deze blog delen we handige tips en adviezen om je haar gezond, fris en stralend te houden terwijl je van je welverdiende vakantie geniet. Lees verder voor haarverzorgingstips die perfect zijn voor je zomerse avonturen. 

Kort haar: de stijlvolle keuze voor drukbezette vrouwen 

22 maart, 2023|

De lente zit weer in de lucht! Eindelijk wordt het weer steeds langer licht, openen de eerste strandtenten hun deuren weer en kunnen we op het terras weer genieten van de eerste warme zonnestralen. De lente is de tijd om je look een metamorfose te geven. Dit seizoen omarmen wij de korte haartrend. Wij vinden het vooral een stijlvolle keuze voor jou als drukbezette vrouw. Ontdek waarom kort haar een geweldige optie kan zijn. En hoe het jouw look kan transformeren.

Nooit meer klitten: gezond en glanzend haar met deze haarborstel

1 december, 2022|

De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent dat je extra mag shinen met je kleding, make-up en natuurlijk haar. Daarom trakteren wij jullie deze maand op een bonusblog over hoe je met een haarborstel (ja, je leest het goed) je haar glanzend en gezond krijgt. Er is iets bijzonders aan deze haarborstel waar wij zo’n fan van zijn, anders zouden we er niet over schrijven.

Ga naar de bovenkant