Over Emma

Als 4-jarig meisje wist ik al dat ik kapster wilde worden. Toen ik 15 jaar was ging ik in mijn vrije tijd helpen in een kapsalon. Zo kon ik al heel veel leren van het fantastische kappersvak. Na een aantal jaar in Leusden te hebben gewerkt, wilde ik nog meer leren van dit vak. Doordat ik in verschillende kapsalons heb gewerkt heb ik nog meer technieken aangeleerd. In 2008 ben ik ambulant gaan werken. Dit gaat zo goed dat ik nu een stap verder wil gaan door nu een eigen kapsalon te openen. Hierdoor kan ik mijn klanten meer luxe bieden dan dat ik deed.

Door trainingen te volgen blijf ik goed up to date met de technieken en de trends. Dit zorgt er dan ook voor dat het vak uitdagend blijft. Graag geef ik je professioneel advies over jouw haar. Ik luister graag naar wat je wensen zijn met je haar. Ik kijk dan naar je gelaatsvorm en naar de valling van je haar om je dan een professioneel advies te kunnen geven.

Wil je een professioneel advies en met liefde geknipt en/of gekleurd worden door mij? Maak dan gauw een afspraak.

Ben je op zoek naar een salon met professioneel advies en een ongedwongen sfeer? Dan ben je bij haarsalon EMMA aan het juiste adres.