De zomervakantie is in zicht. Dat betekent dat het tijd is om te ontspannen, te genieten van de zon en nieuwe avonturen te beleven. Maar hoe zorg je ervoor dat je haar er stralend uitziet, zelfs tijdens je vakantie? In deze blog delen we handige tips en adviezen om je haar gezond, fris en stralend te houden terwijl je van je welverdiende vakantie geniet. Lees verder voor haarverzorgingstips die perfect zijn voor je zomerse avonturen.

Bereid je haar voor op de reis

Voordat je vertrekt, is het belangrijk om je haar voor te bereiden op de reis die voor je ligt. Door je haar voorafgaand aan je vakantie te beschermen en te voeden, leg je de basis voor gezond haar tijdens je avonturen. Kies bijvoorbeeld voor onze Organic Hairspa Moisture Shampoo en Conditioner. Wil je je haar extra verwennen? Ga dan voor onze Organic Hairspa Nourishing Hair Mask. Een ware weldaad voor je haar.

Verzorging tijdens het reizen

Terwijl je onderweg bent naar je vakantiebestemming, is het cruciaal om je haar de nodige verzorging te geven. Of je nu met de auto, het vliegtuig of de trein reist, je haar heeft bescherming nodig tegen de elementen en uitdroging. Heb je een lange reis voor de boeg en kun je je haar niet wassen? Kies dan voor onze Organic Hairspa Dry Shampoo als je je haar wilt verfrissen. Verwen je haar in ieder geval voor de reis extra goed met een van onze Organic Hairspa Nourishing Hair Mask en onze Argan Elixer. Deze zijn erg voedend voor je haar.

Haarverzorging in de zon

Zonnige dagen zijn heerlijk, maar UV-stralen kunnen schadelijk zijn voor je haar. Om je lokken te beschermen tegen de zon en kleurvervaging te voorkomen, zijn er enkele simpele maatregelen die je kunt nemen. Producten met een UV-filter zijn net zo belangrijk voor je haar als voor je huid. Ook een extra verzorgende shampoo en conditioner zijn heel fijn voor je lokken. Ons favoriete zomerproducten zijn de Organic Hairspa Moisture Shampoo en Conditioner. Extra verzorgend tijdens de zomer als je lokken net dat beetje extra verzorging kunnen gebruiken. Wist je trouwens dat deze producten ook je kleur beschermen? Verblijf je lang in de zon? Draag dan een hoed of petje. Zo houd je niet alleen je hoofd koel maar bescherm je je haar ook nog eens tegen de felle zon.

Zwemmen zonder zorgen

Zwemmen is een van de hoogtepunten van een zomervakantie, maar chloor en zout water kunnen je haar beschadigen. Gelukkig zijn er manieren om je haar te beschermen terwijl je toch kunt genieten van een verfrissende duik. Onze Organic Hairspa Magig Primer Leave-in Conditioner is een must als je van zwemmend houdt. Het beschermt je haar tegen chloor en de zon. Zo blijft je haar er stralend uitzien.

Stijlvolle en eenvoudige vakantiekapsels

Op vakantie wil je er niet alleen geweldig uitzien, maar ook tijd besparen bij het stylen van je haar. Kies bijvoorbeeld voor onze Ocean Spray of Sea Salt Cream van Organic Hairspa. Geweldige producten die zorgen voor die befaamde beachy look. Geschikt voor zowel korte koppies als lange lokken. En ja, de producten hebben een geweldige tropische geur. Wij gebruiken het zelfs in de winter.

Terug naar huis: verzorg en herstel

Wanneer je vakantie voorbij is, is het tijd om je haar te verwennen en te herstellen van alle zon, zee en chloor. Onze Detox Shampoo is een heel fijn product om alle resten uit je haar te verwijderen. PRODUCT VERZORGING?

Wij hopen dat je met onze tips zorgeloos kunt genieten van een stralende zomer. Onze volgende blog komt in de herfst uit. Wij bereiden ons alvast voor op de nieuwste haartrends tijdens een hopelijk lange Indian summer!