Kerst is een tijd waarin mensen vaak terugkijken en vooruitkijken. Een tijd van reflectie. Al bijna twee jaar is de wereld in de ban van een pandemie. Mensen werken massaal thuis, theaters en restaurants waren lange gesloten en festivals konden niet doorgaan. In de mode vertaalde dit zich naar comfortabele kleding met een casual uitstraling. Anderhalf jaar lang was het niet echt nodig om je uit te dossen. Als voorbode voor het komende seizoen waarin kleuren de mode domineren, mogen we deze kerst eindelijk uitpakken met stijlvolle kerstkapsels. Want stiekem willen we toch allemaal even de show stelen deze kerst. Als knipoog naar de mooie tijd die zeker weer komen gaat! Wij adviseren je graag in onze haarsalon aan het Maximaplein in Leusden Zuid. Lees mee met onze kerstspecial!

Glitterspelden

Glitter zien we al een paar jaar in het modebeeld. Met kerst kun je dit jaar extra uitpakken met glitter! Deze look past zowel bij opgestoken als los haar. Met een paar mooie haarspelden maak jij je kapsel extra feestelijk deze kerst. En met glitter haarspelden in verschillende vormen maak je het helemaal af. Bij elke bijouterie kun je haarspelden vinden in alle soorten en maten. Of vraag je oma eens als je wilt gaan voor een meer klassieke look. Onze favoriet? Een beachlook gecombineerd met bijpassende haarspelden in alle vormen. Creëer losse krullen en behandel deze met onze good old Sea Salt Cream van Organic Hairspa. Bevestig bovenop en rondom je hoofd een paar bijpassende haarspelden in verschillende vormen. Werk je kapsel af met Firm Mist van Organic Hairspa en jij zult deze kerst shinen tijdens het kerstdiner!

Haarklem

Een haarklem kan eigenlijk altijd wel maar kies deze kerst voor een stijlvolle haarklem om je haar op te steken. Heb je erg dik haar? Zorg er dan voor dat de klem groot en stevig genoeg is om ervoor te zorgen dat alles goed op de plek blijft zitten tijdens het kerstdiner. Ook haarklemmen vind je in alle soorten en maten; van hout tot goud- en zilverkleurig. Werk je kapsel af met onze Organic Hairspa Dry Volume & Structure. Dan blijft jouw haar gegarandeerd de hele avond shinen.

Vlechten

De klassieke gevlochten kapsels zien we deze kerst ook weer in het straatbeeld. Vooral ingevlochten haar zien we veel terug. Aan de bovenkant- of zijkant, allemaal vinden wij ze even stijlvol. Ook hier kun je weer kiezen voor een extra detail door bijvoorbeeld haarspelden te verwerken in je kapsel. Misschien ben je zelf handig genoeg om je haar in te vlechten. Anders zijn er vast mensen in je omgeving die je een handje kunnen helpen! Voor extra stevigheid adviseren wij je onze Organic Hairspa Styling Paste. Hiermee blijft je kapsel zelfs op z’n plek als je even door de winterse kou moet.

Knot

Een knot is behalve praktisch ook nog eens heel trendy deze kerst. We zien ze zowel laag als hoog. Onze eigen koningin Maximá zien we ook vaak verschijnen met een lage knot. Wij houden ervan! Met een strakke hoge knot kun je je gezicht extra goed uit laten komen. Bijvoorbeeld als je kiest voor opvallende make-up. Een lage, wat rommelige knot past perfect bij een ‘nude’ uitstraling. Vooral bij een strakke knot kan je je haar prachtig laten glanzen. Gebruik hiervoor onze Organic Hairspa Argan Elixer. Deze reflecteert het licht op een prachtige manier zodat jouw kapsel een ware eyecatcher wordt.

Terug van weggeweest: glitter

In de jaren 90 een ware hit en nu terug van weggeweest; glitter! Ultieme feestelijkheid als je het ons vraagt waarmee je gegarandeerd de show steelt. Je kunt een glitterlok invlechten in je haar of je kunt glitterspray- of gel gebruiken. En alle kleuren zijn verantwoord deze kerst, van zilver tot fuchsia, van groen tot blauw. Tip: pas je glitterkleur aan aan je kledingstijl en mensen kunnen deze kerst niet meer om jou heen. En zelfs al is het geen kerst, ook dan kan je kiezen voor her en der een glittertje door je haar. Alleen als je jong bent? Wat ons betreft niet. Kies bijvoorbeeld voor een zachte champagne kleurige glitter en je oogt super chique. We love it!

Heb je advies of hulp nodig? Wij staan bij Haarsalon Emma aan het Maximaplein in Leusden Zuid voor je klaar. Wij wensen jou en je familie een geweldig kerstfeest waarin jij de show steelt met jouw kapsel. Of je nu kiest voor een look met losse krullen en haarspelden of een stijlvol opgestoken kapsel, iedereen mag zien dat jij veel aandacht hebt geschonken aan je look deze kerst. Geniet van de prachtige tijd samen!