Deze lente zetten we de mannen in de spotlights en kijken we naar de haartrends voor 2021.
We maken een grote sprong terug in het verleden want de jaren 80 zijn helemaal terug van weggeweest. Een beetje lef heb je er wel voor nodig maar je maakt dan ook wel echt een statement. Een ode aan de jaren 80 waarin roken de normaalste zaak van de wereld was, waar je zonder autogordel kon autorijden en je onbereikbaar kon zijn omdat het mobiele tijdperk nog moest aanbreken. Wat mode betreft stond opvallen centraal. Blazers, schoudervullingen, opvallende sieraden, zowel de mode als het haar straalden power uit in de jaren 80. We love it. Lees welke haartrends in 2021 centraal staan en laat je inspireren. We love the eighties!

Lang haar

Het mag weer mannen, lang haar is weer helemaal terug van weg geweest. Lang haar zien we dit jaar niet alleen terug bij surfdudes en hippies maar kan gedragen worden door elke man. Ideaal want je kunt het zowel los als in een staart of knot dragen. Superhip! Het blijft wel belangrijk om je lange lokken goed te verzorgen met de juiste producten. Er zijn talloze haarverzorgingsproducten die jouw haar in topconditie kunnen brengen en het perfect kunnen stylen met als absolute favoriet onze Seasalt producten. Met lang haar maak je gegarandeerd een statement!

Opgeschoren

Deze trend zien we al wat langer: opgeschoren. Dit seizoen zien we deze trend pas echt doorbreken. Het gaat om een gedeeltelijk opgeschoren kapsel dat van onderaf overloopt in langer haar. Houd dit kapsel wel goed bij, ongeveer elke drie of vier weken bijwerken is een must. Afhankelijk van je gezichtsvorm kunnen we kijken welke vorm perfect bij jou past. Ook met dit kapsel maak je zeker een statement!

Undercut

De undercut is er in vele vormen en is superhip. Bij een undercut worden de zijkanten en achterkant van het haar kort geknipt of geschoren. De lengte bovenop het hoofd blijft lang. Ook hier heb je wat lef voor nodig maar we love this cut! Seasalt cream of droge stevige wax helpen je om dit kapsel perfect in vorm te brengen en te houden.

Volume

Volume it is in 2021! Dit kan met een kuif of een midden scheiding, het maakt niet uit, als je maar volume creëert. Het is ook een lekker makkelijk kapsel. Föhn en woel gewoon een beetje met je handen door je haar en je bent ready to go. Zorg ook hier wel voor de juiste verzorgings- en stylingproducten. Met seasalt cream of droge stevige wax houd je dit eigenwijze kapsel in bedwang.

Rock-&-Roll

Misschien is dit wel de meest opvallende haartrend van 2021: rock-&-roll. De zijkanten van het haar worden kortgeknipt en je bakkebaarden zijn goed zichtbaar. En ja, je ziet het goed; de vetkuif maakt een comeback. Style je haar met een goede seasalt spray en föhn het met een ronde borstel tot je de kuif hebt die je wilt. Beetje spray erin en je kunt er de hele dag tegenaan.