Mijn haar kan flink in de klit zitten, dat herken je misschien wel. Wat overblijft is een pluizige bos met haar dat je alleen in toom kunt brengen met verzorgende producten. Maar wist je dat je haarborstel ook invloed heeft op de gezondheid van je haar en hoofdhuid? Na een lange zoektocht en eigen ervaringen kwamen we terecht bij de Rolls Royce onder de haarborstels: Rock & Ruddle. Dit premium merk ontwikkelt haarborstels van hoogwaardige kwaliteit en hebben een geweldig design. We love it sinds we de borstel zelf gebruiken. Inmiddels verkopen we het product ook in onze salon.

Borstelen zonder aan je haar te trekken

De Rock & Ruddle haarborstels zijn gemaakt van everzwijnenhaar. Nylon haren in het hart van de borstel zorgen ervoor dat zelfs de ergste klitten ontward worden. Niet voor niets worden de haarborstels in de beste salons verkocht, nationaal en internationaal. Wij gebruiken de borstel meerdere keren per dag en toch blijven ze in perfecte staat. Everzwijnenhaar wordt al jaren gebruikt in haarborstels omdat de haren zo stevig en veerkrachtig zijn. Wat wij zo prettig vinden is dat je je haar kunt borstelen zonder eraan te hoeven trekken. Hoewel je altijd haar verliest wil je je haar tijdens het borstelen natuurlijk zoveel mogelijk ontzien. Maar er is nog iets anders wat deze haarborstel zo uniek maakt.

Zichtbaar gezonder haar na elke borstelbeurt

In everzwijnenhaar zitten kleine schubbetjes die de natuurlijke talg van je hoofdhuid opnemen. Anders gezegd: telkens als je je haar borstelt blijft er een beetje talg achter in de borstel. Elke keer als je je haar opnieuw borstelt wordt deze talg opnieuw verspreid, zelfs naar de puntjes van je haar. Die zijn vaak extra kwetsbaar en poreus. Je hoofdhuid wordt met deze borstel dus gestimuleerd waardoor je haar zichtbaar gezonder wordt na elke borstelbeurt. Hoe fijn is dat!

Sinds kort verkrijgbaar in onze salon

En dan het design. Het helpt misschien niet om je haar gezonder te maken maar het oog wil ook wat. Het design is funky en elke haarborstel van Rock & Ruddle is uniek. Hij mag dus gezien worden in je badkamer of op kaptafel. Glitters, flamingo’s of een vintage design, er zit altijd wel een haarborstel tussen die voor jou gemaakt lijkt. Sinds kort is de premium Rock & Ruddle borstel ook verkrijgbaar in onze salon, in verschillende toffe designs. Vraag er gerust naar als je bij ons bent. Dan kun je zelf ervaren hoe waanzinnig deze haarborstel is.

Wij wensen jou en je familie een geweldige en warme Kerstdagen toe!