Hoewel we een paar dagen geleden nog konden genieten van een Indian Summer lijkt het inmiddels toch echt herfst te worden. De blaadjes vallen van de bomen, de regen tikt tegen de ramen en de warme sokken kunnen weer aangetrokken worden. Maar een nieuw seizoen betekent ook weer nieuwe kleuren. In deze herfst blog lees je hoe je van een sombere herfst een kleurrijke herfst kunt maken. En kleurrijk wordt het. Van puur natuurlijk tot warme koperkleuren en zelfs roze zien we deze herfst. Alles is deze herfst mogelijk. Lees mee!

Puur natuurlijk

Dit is toch wel een van de makkelijkste en fijnste kleurtrends die we deze herfst veel gaan zien: puur natuurlijk. Dat is even wennen voor al die mensen die al jaren hun haar kleuren. Maar je zult zien dat door je eigen natuurlijk haarkleur te omarmen, je gezicht ook verrassend mooi uit zal komen. Een trend om in de gaten te houden. En het is nog super duurzaam ook. Dus tover je eigen gezonde haarkleur weer tevoorschijn deze herfst!

Red velvet

Deze trend zien we eigenlijk iedere herfst weer terug. Prachtige koperkleurige lokken die je aan een Indian Summer doen denken. De kleur is niet voor iedereen geschikt dus laat je goed adviseren voordat je je lokken laat verven. Ga je liever voor een iets veiligere optie? Dan kan je ook gaan voor koperen highlights. Iets subtieler maar minstens zo mooi. En wie weet is dit wel de opmaat om je koppie straks helemaal om te toveren. Met onze Organic Hairspa Magic Primer houd je je haar niet alleen gezond, je behoud ook je kleur zo lang mogelijk doordat het beschermt tegen UVA en UVB straling en hitte. Een echte musthave dus voor je rode koppie!

Tikkeltje roze

We love this! Hoewel je werkgever waarschijnlijk even zal moeten slikken maak jij met deze kleur een echt statement: roze! Een prachtige kleur die je ook tijdelijk kunt dragen. Want we snappen dat het voor sommigen meer iets is voor een feestje. Of probeer eens een enkele lok roze te verven en ervaar dat ook jij een statement kunt maken.

Sneeuwwitte highlights

We zeiden het al: alles is deze herfst mogelijk. Zo mogen highlights lekker opvallen. Of je nu donker of blond van jezelf bent, deze herfst mogen je highlights lekker opvallen. En nog een trend waar wij heel blij van worden: sneeuwwitte highlights aan de voorkant van je kapsel. Weet je nog dat dit ook d’e trend was in de 90’s? Waarin je vooral de banen in je haar goed mocht zien? Deze trend keert volop terug! Verzorg je lokken met onze Organic Hairspa Blonde Shampoo en Conditioner. Zo blijven je lokken glanzend en gezond. Met onze Fiber Mousse geef je je haarkleur een koele glans door de violette pigmenten.

Een nieuw seizoen betekent nieuwe kleuren. Wat ons betreft wordt de herfst kleurrijk! Kom gerust langs in onze salon voor een kleuradvies op maat. Ken je onze prachtige producten van Organic Hairspa al? Een niche merk met sulfaat- en parabeenvrije producten die de gezondheid van jouw haar voorop stellen. Hiermee houd je je gekleurde lokken zo lang mogelijk mooi en gezond!
Wij wensen jou een warme en vooral kleurrijke herfst!